פלפלים מתוקים מבושלים (תבשיל טוב לחולי סוכרת)
מצרכים
6-8 מנות:
4 כפות שמן זית
2 שיני שום, מרוסקות
4 פלפלים אדומים, קצוצים
3 פלפלים כתומים, קצוצים
1 פלפל ירוק, קצוץ
2 כפות צלפים במי מלח, שטפים
18 זיתים שחורים
1 כף פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה
את התבשיל הזה,טעים יותר יומיים,שלושה אחרי הכנה.ההכנה מתבצעת על אש הכי נמוכה כדי שכל הפלפלים יירקחו.
1.מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את השום ומטגנים על אש בינונית במשך דקה 1. מוסיפים את הפלפלים, מתבלים במלח ופלפל.
2. מכסים את הסיר עם המכסה וממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך 40 דקות, תוך ערבוב, כדי שלא יידבקו.
3. מוסיפים צלפים, זיתים, פטרוזיליה ומערבבים. מגישים מיד או אחרי קירור,טעים בשני המצבים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה