פרטים עלי

בת שלמה, מועצה אזורית חוף הכרמל, Israel
טלפון : 050-5537230 טלפקס: 04-6390809 שעות פתיחה: ראשון-שבת 08:00-20:00 כתובת: מושבה בת שלמה הישנה, בית רביעי מימין, מתמחים בייצור גבינות איכותיות ויחודיות מחלב עיזים כבשים ובקר, שימור הערך ההיסטורי של מושבת בת שלמה, מוזיאון בת שלמה - חוף הכרמל.

יום חמישי, 22 בדצמבר 2011

לביבות לחנוכה - תפוח אדמה,בטטה וגבינות עיזים


מתכון פשוט, קל להכין וטעים מאוד :

המרכיבים: 
תפוח אדמה אחד גדול
בטטה אחת בינונית
בצל אחד בינוני
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק מאוד
חצי כוס גבינת קשקבל (עיזים) מגוררת – או כל גבינת עיזים קשה מיושנת בעלת טעם דומיננטי כמו – תום, פרינאית, שברוטן, לוברישן (ניתן לרכוש גבינות איכותיות אלו אצלנו במחלבת שורצמן).
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
ביצה

ההכנה: 
את הבצל, התפוח אדמה והבטטה יש לגרר על פומפייה גסה, להוסיף את שאר המרכיבים, לערבב היטב – ולטגן עד הזהבה.

אופן ההגשה:
אפשר להגיש עם יוגורט עיזים טרי או רוטב יוגורט
רוטב יוגורט:
מוסיפים ליוגורט (300 גרם ) שן שום, כף מיונז, 2 כפות שמן זית קורט מלח ופלפל שחור גרוס.
לערבב את כל המרכיבים בקערה להוסיף מעט קרח (4 קוביות) להמשיך לערבב עד שהקרח נמס ועד שמתקבל רוטב בעל מרקם אחיד.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה